{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bogdanova poenta: Zamislite gladijatore koji se bore bez navijača

/ Izvor: mozzartsport.com
“Bilo bi dosadno”, kaže košarkaš Sakramento Kingsa
Bogdanova poenta: Zamislite gladijatore koji se bore bez navijača

Nema garancija da će NBA liga moći da završi započetu sezonu zbog pandemije virusa korona. Ako i uspe u tome, velike su šanse da se će igrati u praznim dvorana, bez prisustva navijača, pre svega kako bi se osigurala sigurnost igrača.

Ujedno bi to bilo i teško. Sam taj zvuk patika koje škripe po parketu, lopta koja odskače i ništa više. Jedinu veću buku praviće zvuk pištaljke od sudije.

Upravo je o tim stvarima govorio Bogdan Bogdanović u izjavama za Purpl Tok podkast. Juče ste mogli da čitate neke odlomke iz tog intervjua, a sada vam prenosimo ovaj deo vezan za navijače.
"Igrao sam u Srbiji bez navijača. Borili smo se. Tako da, na neki način sam malo i navikao na takvu atmosferu", rekao je Bogdanović.

Možda će igračima biti potrebne utakmica ili dve da se naviknu, ali takva atmosfera bi lako mogla da postane realnost u blisko budućnosti za ceo profesionalni sport.
"Biće čudno, svakako. Ima da se osećamo kao da smo na treningu, a ne na stvarnoj utakmici", dodaje Bogdan.

Taj osećaj borbe bi Bogdanu najviše nedostajao kada bii se igralo bez navijača.
"Navijači su nešto što donosi osećaj kao da ste u gladijatorskoj areni. Zamislite dva gladijatora da se bore, ili više njih, a nema navijača. Bilo bi dosadno", poentirao je Bogdanović.

Najnovije vesti


×