{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bitka za drugo mesto i pivce za živce

/ Izvor: mozzartsport.com
Nastavlja se prvenstvo Tajvana u košarci
Bitka za drugo mesto i pivce za živce

Sportski događaji masovno se odlažu ili potpuno otkazuju, ali takva situacija nije na Tajvanu. Zato ćemo obratiti pažnju na tamošnje prvenstvo u košarci, iako ne spada među atraktivnije u Aziji. Danas će na teren Tajvan Bir i Bank of Tajvan (11.00), odnosno Julon i Paujan (13.00).

Pivari vode kolo na tabeli i već su osigurali konačnu pobedu u šampionatu. Ukupno posmatrano imaju 21 pobedu i samo šest poraza. U gostima igraju vrlo dobro i skoro da su nezaustavljivi. Slavili su na 12 od 15 mečeva van kuće. Sa druge strane, Bankari ne mogu da se pohvale takvim dostignućima. Činjenica je da su performanse ekipe u sezoni mnogo lošije od rivala. Pored toga, Bank of Tajvan je kod kuće veoma loš. Čak 10 poraza je doživeo u 15 utakmica.

U drugom meču dana desiće se bitka za drugo mesto. Julon se uzda u domaći teren protiv drugoplasiranog Paujana, koji ima dve pobede više od njega. Međutim, Paujan je izuzetno loš na gostujućim utakmicama. U šest od deset mečeva na strani je poražen. Julon igra dobro na domaćem terenu. Na svom parketu, ova ekipa je pobedila sedam od 11 utakmica tokom sezone. Poslednji dvoboj desio se 19. marta, kada je slavio Julon sa 104:96.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×