{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Birčević: Sigurno smo u najvećem gubitku od svih ekipa

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 10
"Mi smo u svim takmičenjima osvojili prvo mesto"
no_image.png

Partizan je danas krenuo pripreme za nastavak sezone, ako to možemo tako da nazovemo, a jedan od onih koji su bili prisutni na treningu je Stefan Birčević.

On je tokom ovog perioda izolacije bio u rodnim Šopićima gde na čistom vazduhu i bez buke provodio dane, a sada kaže da se u parku oseća kao da su pripreme u avgustu.

Ali i da misli da je Partizan oštećen najviše ovom pauzom jer je bio na prvom mestu i u Evrokupu i u ABA ligi pred početak plej-ofa.
"Imam osećaj kad sam ušao u šumu da je neki 15. ili 16. avgust. Idemo sve ispočetka, možda smo i u boljem fizičkom stanju nego što smo očekivali. Imaju plan kako da se vratimo i pokušaćemo da se što bolje pripremimo za ono što nas, možda, čeka", rekao je Birčević za klupsku televiziju.

Dodaje da bi i on kao i njegovi saigrači voleli da se sezona nastavi na terenu.
"Mislim da bismo svi voleli da igramo, ali ne znam kako će Amerikanci da se vrate, kakva je situacija tamo, da li će ovde morati u izolaciju, koliko vremena nam treba da se sačeka... Na nama je da se što bolje spremimo, pa kako odluče. Mi smo u svim takmičenjima osvojili prvo mesto i sigurno smo u najvećem gubitku od svih ekipa. Izborili smo se da imamo i šestog igrača do kraja sezone u svim takmičenjima, pa mislim da smo sada u najtežoj poziciji", rekao je Birčević.

U Šopićima je krenuo sa izgradnjom košarkaškog terena.
"Osnovno sam završio, ostala je još podloga. Nisam mogao da sedim kući, izmišljao sam poslove, moj tata se tu najviše napatio, on je morao da bude uz mene. Nije mi bilo dosadno, mali (sin) je bio sa mnom. Uživao je u selu. Posle dva meseca palo je i šišanje", u dobrom raspoloženju Birčević završava prvo obraćanje posle povratka na trening.

 

Najnovije vesti


×