{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

BET INFO: Bjelica prolazi u plus, De Kolo bi mogao da se odmori!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Pogledajte koji igrači bi mogli da donesu zaradu u Evroligi
BET INFO: Bjelica prolazi u plus, De Kolo bi mogao da se odmori!
"Nemanja Bjelica bi večeras mogao da zatrpa koš Barselone"

MINDAUGAS KUZMINSKAS (Unikaha) – više od 9,5 poena
Litvanac je uz Rajana Tulsona i Džejsona Grejndžera prva napadačka opcija u Unikahi. Španci bi u duelu sa CSKA  mogli da naprave važan korak ka drugom mestu, pa treba očekivati da Kuzminskas uzme više šuteva nego što to uobičajeno čini zbog važnosti utakmice. Granica od 10 poena ne bi trebalo da predstavlja problem za litvanskog reprezentativca, posebno zbog činjenice da su Moskovljani sigurno prvi u grupi, te da će verovatno odmarati neke igrače i da neće previše zapinjati u odbrani.

NEMANJA BJELICA (Fenerbahče) – više od 11,5 poena
Bjelica je na samo dva meča Evrolige u ovoj sezoni imao jednocifren poenterski učinak, a to mu se desilo i u prošlom kolu, pa je teško verovati da će dva puta uzastopno podbaciti. Pored toga, za njega će biti zaduženi Dešon Tomas ili Maćej Lampe, a obojica su mnogo sporiji i teško mogu da brane srpskog reprezentativca spolja. Nemanja je u formi i ne bi trebalo da ode ispod granice.

SAMARDO SEMJUELS (Armani) – više od 12,5 poena
Jedan od najdominantnijih centara u Evropi ne bi trebalo da se muči protiv Panatimaikosa. Snažniji je od svih direktnih čuvara u grčkoj ekipi, a Armani bi pobedom nad Panatinaikosom mogao da otkloni sve dileme oko plasmana u narednu fazu i to može da znači veliku minutažu za korpulentnog Jamajčanina. Nije mala granica, ali vredi pokušati sa Semjuelsom.

NANDO DE KOLO (CSKA) – manje od 13,5 poena
Francuz je ušao u formu u poslednje vreme, ali je CSKA razrešio sve dileme oko prvog mesta u grupi, te je vrlo verovatno da će Dimitris Itudis odmarati neke igrače protiv Unikahe. De Kolo ne bi trebalo da provede više od dvadesetak minuta na parketu, pa bi mogao da ode ispod za evropske uslove prilično visoke granice.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×