{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Izgleda da Katalonci više ne planiraju da gube vreme
Barsa divlja - stiže i Vonamejker!

Pre dve sezone - katastrofa. Ova  upravo prošla - isto. Barselona nije stigla ni do plej-ofa u Evroligi i izgleda da su Katalonci rešili da odreše kesu i napravi potpuni rez. Nedavno se pojavila informacija da je na putu ka Barsi Kevin Pengos i da ga čeka dvogodišnji ugovor, a danas stiže vest da je u istom smeru krenuo Bred Vonamejker!

Barselona je verovatno najaktivniji evroligaški tim pored Olimpije iz Milana, a novinar Gigantesa Čema de Lukas piše da je Vonamejker već dogovoren za narednu sezonu.

Vonamejker trenutno igra sa Fenerbahčeom u turskom šampionatu, a prošlog leta je iz Darušafake prešao u Fenerbahče sa kojim je igrao i Fajnal for u Beogradu.

Ukoliko se ispostavi kao tačno pa i Pengos i Vonamejker stignu u Barsu, to bi zaista bio pravi bum Barse. Deluje da bi sa takvom osnovom konačno sledeće sezone Barselona mogla malo da živne i ima pristojnu sezonu za njene standarde.

Ukoliko se ovo obistini, a radi se o novinaru koji ima pouzdane informacije, to znači da će Željko Obradović morati da izađe na tržište i da traži novo pojačanje na pozicijama jedan i dva.

Videćemo i šta će biti sa Svetislavom Pešićem koji ima ugovor sa Barsom do kraja sezone. Pominjao se Šarunas Jasikevičijus kao moguće rešenje, mada on ima ponude i iz CSKA, ali i NBA lige.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×