{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Moguć povratak u Evroligu
Armanijeva ideja je - Mesina

Ovog leta bismo mogli da vidimo povratak Etorea Mesine u Evroligu. On je jedno od prvih imena koje se pominje kao mogući novi trener Olimpije koja se sprema za start nove ere. Kako ističu strani mediji, pregovori između Olimpije iz Milana i Mesine su već počeli.

Izvori Eurohupsa su potvrdili da Mesina pregovara direktno sa porodicom Armani i u ovom momentu nije jasno u kom svojstvu bi mogao da se pridruži timu.

Kakogod, više je nego moguće da će biti zadužen za košarkaške operacije, kao deo menadžmenta, a mogao bi da bude i prvi trener tima ako se tako dve strane dogovore.

Treba reći da Mesinin ugovor u San Antonio Sparsima ističe ovoga leta i to znači da je on suštinski slobodan agent. U međuvremenu, Mesinino ime se povezivalo i sa nekim ekipama u NBA, ali do sada nije imao šansu da bude prvi trener u NBA ligi. 

Zato bi možda mogao da odluči da se vrati u Evroligu i to u Armani koji planira rekonstrukciju. Mesina i njegov menadžer su bili u Milanu protekle sedmice kada su razgovarali sa prvim ljudima Armanija. Ove sedmice se očekuje da Mesina da svoj konačana odgovor.

Mesina je vodio reprezentaciju Italije od 2016. do 2017. godine.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×