{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Armani zove: Serhio Rodrigez blizu prelaska u Milano

/ Izvor: mozzartsport.com
Španski košarkaš se prethodno dovodio u vezu sa Valensijom i Unikahom
Armani zove: Serhio Rodrigez blizu prelaska u Milano

Na najlepši mogući način se okončala odiseja Serhija Rodrigeza u dresu Armejaca, osvojenom titulom u Evroligi. Već odmah po završetku sezone, bilo je jasno da kostur tima za narednu godinu neće biti očuvan, jer su klub jedan za drugim krenula da napuštaju brojna zvučna imena.

Poslednji u nizu bio je španski as, sa kojim CSKA iz Moskve nije odlučio da produži saradnju na još godinu dana. Rodrigezu je tako stavljeno do znanja da polako može da se upusti u potragu za novim timom, a kako se čini, sa tim nije imao nikakvih problema.

Španski mediji su pominjali da su za njega ozbiljno zainteresovani Unikaha i Valensija, a tim iz Malage ga je čak označio kao prioritetnog igrača u ovom prelaznom roku. Međutim, izgleda da od povratka u domovinu neće biti ništa.

Naime, prema najnovijim saznanjima, Ćaćo trenutno dogovara poslednje sitnice oko prelaska u Olimpiju iz Milana. Tako će nakon nastupa u Španiji, SAD-u i Rusiji, biti u prilici da upiše prve minute igrajući za neki italijanski tim.

Armani je imao sezonu za zaborav, pošto su nakon neuspeha u Evroligi doživeli pravi fijasko i u Palakanestru. U polufinalu protiv Dinamo Sasarija viđena je „metla“, ali na njihovu štetu. Klub su nakon toga napustili trener i kompletno rukovodstvo.

Tako će sledeće sezone italijanskog Evroligaša predvoditi Etore Mesina, koji ima ogromno trenersko iskustvo kako u Evropi, tako i „preko bare“. Dva puta je bio upravo na klupi Armejaca, a sa Rodrigezom je sarađivao dve sezone dok je predvodio Real Madrid.

Inače, Serhio Rodrigez nije se našao na spisku selektora Španije za predstojeći Mundobasket. Mnogi su se pitali šta je sa jednim od najistaknutijih španskih košarkaša, da bi on kasnije pojasnio da je sam saopštio selektoru da neće igrati, jer se ne oseća spremnim, te da je vreme za mlađe igrače da povuku selekciju napred.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×