{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Loše vesti iz ženske košarkaške reprezentacije Srbije
Ani Dabović slomljena kost

Loše vesti za žensku košarkašku reprezentaciju Srbije posle trijumfa nad Češkom i plasmana u polufinale Prvenstva Evrope. Krajnje je neizvesno hoće li naša najbolja igračica Ana Dabović biti spremna za utakmicu protiv Španije koju nikada nismo pobedili.

Njoj je napukla kost tokom duela sa Švedskom.  
Ani Dabović je definitivno slomljena kost, treba da ide na dodatne preglede. Videćemo”, rekla je selektorka Marina Maljković.

Našoj igračici je tokom čitavog susreta bila bandažirana ruka, a u jednom momentu je dobila i dodatne zavoje. Videlo se da trpi velike bolove, ali je i pored toga uspela da ubaci 19 poena i bude najbolja na meču protiv Švedske.

Marina Maljković je svesna snage rivala. I činjenice da Srbija do sada nije osetila slast pobede u susretima sa Crvenom Furijom
“Španija je ogroman favorit, to je jasno kao dan. To je veliki sistem, mašinerija. Mi ih nikada nismo pobedili, mnogo dugo su na okupu, mnogo dugo je sve isto kod njih, a kod nas je bilo svega. Španija ima veliko iskustvo i veliki sistem iza sebe. Svakako da nas boli činjenica da nijednom nismo pobedili Španiju i da ćemo u tome da tražimo dodatnu motivaciju. Biće neizmerno teško, ali pokušaćemo da pronađemo neke rešenje da im se suprostavimo. Želim da verujem da su moje košarkašice pobednice, kao što i jesu, i da ćemo iskoristiti činjenicu da igramo u Areni, u Srbiji. Daćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu protiv mnogo jačeg protivnika", rekla je Marina Maljković.

×