{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Alimpijevićeva poruka: Veliki izazov, pokušaću da ispunim ambicije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
„Sa njim tim će sigurno napredovati u odbrani i organizaciji igre“, kaže prvi čovek kluba
Alimpijevićeva poruka: Veliki izazov, pokušaću da ispunim ambicije

Dolazak Dušana Alimpijevića na klupu Avtodora iz Saratova dogodio se gotovo bez najave, a transfer je već imao ozbiljan odjek u Rusiji, ali i Srbiji.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde posle više od šest meseci našao je novi angažman i sada će imati priliku da peče zanat u možda i najjačoj košarkaškoj ligi s ove strane Atlantika. 

Kako sam priznaje, srećan je što dolazi u tim velike košarkaške tradicije, gde će imati priliku da radi u okruženju koje voli igru pod obručima.
„Dolazim ligu izuzetnog nivoa. Ovo je veliki i novi izazov za mene. Pokušaću da ispunim klupske ambicije za ovu sezonu. Već sam imao priliku da se uverim koliko ljudi ovde vole košarku. Razgovori s upravom Avtodora bili su brzi i vrlo prijatni“, poručuje Alimpijević.

Prvi čovek kluba Vladimir Rodionov veruje da će Avtodor napredovati u najvažnijim poljima pod komandom Dušana Alimpijevića.
„Sa njim tim će sigurno napredovati u odbrani i organizaciji igre“, kaže prvi čovek kluba.

Mladi strateg će na klupi odmeniti Sergeja Mokina, koji je prošle sedmice podneo ostavku na mesto trenera kluba posle loših rezultata na uvodu sezone. U vremenu dok je Alimpijević bio bez angažmana imao je specijalizaciju u trenerskom štabu Dalasa, a imao je priliku i da sedam dana provede nadgledajući rad Željka Obradovića.

Alimpijević je nakratko bio kandidat i za klupu litvanskog Lijetkabelisa, ali je u međuvremenu stigao Nenad Čanak.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×