{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Alen Smailagić odneo ćevape i burek saigračima iz Golden Stejta (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
A onda...
Alen Smailagić odneo ćevape i burek saigračima iz Golden Stejta (VIDEO)

Zanimljiv video klip objavili su na svom zvaničnom tviter nalogu vicešampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi, u kome je naš internacionalac i novopečeni član Ratnika Alen Smailagić imao zadatak da "nahrani" svoje klupske kolege, takođe novajlije - Erika Paskala i Džordana Pula. E sad, caka je u tome što je Smailagić trebalo da kupi tradicionalnu hranu sa prostora sa kojih dolazi. Dakle, našu. Amerikanci su je krstili kao srpsku, zbog čega su imali podosta zamerki u komentarima ispod tvita, ali dobro, to sada nije tema. 

U svakom slučaju, Smailagić se odlučio za nešto najprepoznatljivije iz našeg jelovnika - burek i ćevapi, dabome. A onda je krenuo šou. Nije bilo baš lako nagovoriti Amere da se upuste u tu gurmansku avanturu, međutim kada su krenuli, ćevapi i burek uopšte nisu loše prošli. Burek je čak dobio ocenu sedam na skali od 1 do 10. 

Doduše, nije Alenu uspelo da objasni Amerima da uz burek fino ide jogurt. To im nikako nije bilo jasno i nisu želeli da probaju. Dok su im ćevapi na prvi pogled izgledali kao sedvič. Veliki sendvič... 

Pogledajte:

 

Najnovije vesti


×