{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sem Kanjasa koji je od prošle sedmice u Španiji
Zvezdini stranci ostaju u Beogradu

Odmah posle uvođenja vanrednog stanja od strane Vlade Republike Srbije, Crvena zvezda je do daljeg suspendovala sve aktivnosti prvog tima i omladinske škole. Dobar deo zaposlenih u Ljutice Bogdana (mislimo na administraciju) radiće od kuće, mada će čelnici imati posla u ovoj (ne)planiranoj pauzi.

Zasad je poznato da stranci sa platnog spiska tima Dejana Stankovića neće napuštati Beograd. Tu mislimo na El Fardu Bena, Ričmonda Boaćija, Matea Garsiju i Portugalca Tomenea. Većina njih živi u Beogradu sa porodicom ili lepšom polovinom što će im olakšati boravak u svojevrsnom karantinu. Takođe, Beograd neće moći da napuštaju – makar dok ne dobiju dozvolu – Žander i Van La Para, momci na koje ne računa šef stručnog štaba.

Period bez takmičarskog fudbala – ako se tako može uopšt reći – najbolje bi mogli da iskoriste Ričmond Boaći i Seku Sanogo, trenutno van takmiičarskog procesa zbog povreda.

Dozvolu da otputuje u rodnu zemlju dobio je iskusni zadnji vezni Hoze Kanjas. On od prošle sedmice ne boravi u Beogradu, pošto je izrazio želju da bude uz porodicu tokom pandemije korona virusa.

(Foto: crvenazvezdafk.com)

Najnovije vesti


×