{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Italijan Panoćini imao glavnu reč
Zvezdine inovacije za bolju fizičku pripremu

Fudbaleri Crvene zvezde naporno rade na pripremama u Pafosu, do povratka u Beograd ostalo je još tri dana, pa su crveno-beli pojačali intenzitet treninga Pored Dejana Stankovića sve to budnim okom prati novi kondicioni trener Federiko Panonćini.
„Igrači su bili orni za rad, dobro raspoloženi i na jutarnjem treningu su odradili uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanja, sve u svrhu dobre pripreme. Potom su otišli na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i otvaranje prostora. Brzina i tačnost su obeležili ovu vežbu. Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene, dok su golmani radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima“, navodi  se na sajtu kluba.

Potom su otkrili i kakve to inovacije je uneo italijanski stručnjak.
„Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža. Bila je retka prilika da se na treningu vidi i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa prvotimci su dobijali znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali“.

×