{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mladi vezista kupio navijače dodavanjima unapred
Zvezdina jedina pozitiva – Veljko Nikolić

Ako je nešto bilo pozitivno u mršavoj pobedi Crvene zvezde nad Mačvom u osmini finala nacionalnog Kupa onda je to debi Veljka Nikolića. Ko što je bilo najavljeno supertalentovani vezista je dobio šansu, i sa nekoliko poteza kupio malobrojnu publiku.

Nije to bilo izdanje na nivo potencijala Veljka Nikolića, ali pokazao je Zvezdin đak da bi u nastavku sezone mogao da dobije minutažu.
„Presrećan sam zbog debija. Siguran sam da bih nastupio i ranije, ali me omela povreda koju sam zadobio tokom leta. Drago mi je što sam dobro odigrao, zadovoljan sam kako je to izgledalo i nadam se da ću tako nastaviti. Milojević se dvoumio koju poziciju da igram, odlučio se za „desetku“ i mislim da je upravo to mesto na terenu koje mi najviše odgovara. Pred utakmicu mi je rekao da budem opušten i da dam sve od sebe“, rekao je Veljko Nikolić za zvanični sajt klub.

Mladi vezista je iskreirao prvu pravu akciju na utakmici kada je Boaći bio u šansi. Trudio se da stalno odigrava unapred, i time kupio navijače.
„Bilo je par lepih poteza i dodavanja, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan za prvi put. Međutim, to je samo početak, siguran sam da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Pamtiću debi sigurno ceo život, bila mi je izuzetna čast. San mi je da odradim ceo ugovor u Crvenoj zvezdi, imam veliku želju da ostavim dublji trag, a onda da se oprobam u inostranstvu“.

Osvrnuo se mladi vezista i na poređenje sa kapitenom Markom Marinom.
„Drago mi je da me porede sa Marko Marinom, on je veliki igrač. Trudiću se da radim što više kako bih došao do tog nivoa na kome je on i kako bi me navijači upamtili. Nisam još uvek potpuno spreman, imao sam operaciju letos. Za sad sam odigrao oko šezdeset minuta to je za početak sasvim dovoljno, plan je da postepeno povećavamo minutažu. Srećan sam što sam uspeo da kupim publiku nekim potezima, nadam se da će mi za nekoliko godina ceo stadion aplaudirati. Bila bi mi velika čast da zaigram i u Ligi šampiona. Trudiću se da na treninzima dajem sto posto a na treneru je da odluči ko će igrati“.

Najnovije vesti


×