{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezdin rad tokom pauze: Analiza, gledanje utakmica, ispravljanje detalja

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
„Stručni štab, kao i čitav klub, je odradio fenomenalan posao“, poručuje Marko Gobeljić
Zvezdin rad tokom pauze: Analiza, gledanje utakmica, ispravljanje detalja

Svega je bilo, samo ne rada sa loptom. To je ono što je najviše nedostajalo svih igračima tokom pauze uslovljene virusom korona. Ipak, igrači Crvene zvezde su slobodno vreme iskoristili za analizu brojnih utakmica i ispravljanje detalja za koje nije bilo vremena od početka proleća.

Pouzdani univerzalac u ekipi Dejana Stankovića, Marko Gobeljić, pohvalio je stučni štab na odlično odrađenom poslu u proteklom periodu.
Radno je bilo u domovima svih nas. Stručni štab, kao i čitav klub, je odradio fenomenalan posao. Svako od nas je imao detaljan i personalizovan plan rada, na nama igračima je bilo samo da ispratimo zadatke. Verujem da smo svi održali dobru formu. Trudili smo se, koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, da ubacim loptu u rad, iako to nije lako u kućnim uslovima. Takođe smo radili dosta i na analizi igre, gledali smo utakmice i sada sa ovoliko slobodnog vremena uspeli da uvodimo nešto što je ranije, zbog gustog rasporeda, uspevalo da nam promakne. Zaista smo iskoristili ovo vreme za lični napredak, svako na svoj način“, kaže Gobeljić.

Tri grupe po 10, Zvezda kreće u ponedeljak

Pauza se poprilično odužila, tako da svi jedva čekaju da se lopta zakotrlja.
Nisam mogao da zamislim da ćemo biti bez fudbala ovoliko dugo. Kada je čitava ova situacija počela znali smo koliko će nam nedostajati treninzi, Marakana i utakmice. Zato sada sa velikim nestrpljenjem iščekujemo povratak na teren. Svaki trening nam je u Zvezdi uvek bio uživanje, ali siguran sam da ćemo od sada još više da cenimo svaki minut proveden na terenu i da ćemo radovati svakom danu na Marakani. Naravno, mnogo toga treba da bude urađeno kako bi bio omogućen nastavak rada na otvorenom, kao i našeg prvenstva, ali ne sumnjam da će svaki pojedinac u srpskom fudbalu biti maksimalno odgovoran. Znamo koliko je bitno da pazimo i sebe i druge kako bi nam se životi vratili u normalu. Na našem stadionu su obezbeđeni svi uslovi, a na nama je da poštujemo mere dokle god ne budemo mogli da kažemo da smo u potpunosti pobedili neprijatelja“.

Miljenik Zvezdinih Delija nema dilemu o tome šta mu najviše nedostaje sa najvećeg srpskog stadiona.
„Naravno da su to pune tribine i pesma sa severa. Ništa drugo na svetu ne daje tako snažan motiv i vetar u leđa kao naši navijači. Mnogo nam nedostaju, sigurno nam neće biti lako bez njih u nastavku prvenstva. Ipak, oni su toliko puta napravili spektakl na našim utakmicama, da će nam njihova podrška još dugo odzvanjati u ušima, čak i kada tribine zbog bezbednosti svih nas ostanu prazne“, poručio je Gobeljić.

Foto: FK Crvena zvezda

Najnovije vesti


×