{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezdin direktor oduševljen Stankovićevim rečima: Terza, moraš da veruješ, ja hoću i mogu

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 36
"Kada smo pričali telefonom nisam mogao da ga prekinem, imao je monolog od 25 minuta", poručio je Terzić
no_image.png

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da odavno nije video takvu želju i stast kod jednog trenera, kao što je to slučaj sa Dejanom Stankovićem.

Terzić je sa dosta emocija predstavio novog stratega svog kluba.
"Veliki igrač, čovek, nadam se biće i veliki trener. Kada smo pre pet meseci pričali o trenutku koji se mora desiti, a to je odlazak Vladana Milojevića, razgovarali smo o Dejanu Stankoviću i Nemanji Vidiću, ljudima koji su potrebni Zvezdi, a odlučili su da se bave trenerskim poslom. Prijatno sam se iznendadio kada sam posle prvog razgovora uverio koliku želju ima da dođe u Zvezdu. Želim mu svu sreću", poručio je Terzić.

Ugovor je potpisan na dve i po godine. Baš koliko je ostao i Vladan Milojević.
“Pre nekoliko meseci smo pričali da bi trebalo razgovarati sa Stankovićem i Vidićem, obojica su završavali kurs za PROFI licencu. Drago mi je što su se kockice poklopile u razgovoru sa Dejanom. Kada smo pričali telefonom nisam mogao da ga prekinem, imao je monolog 25 minuta. Rekao mi je: “Terza, moraš da veruješ, ja hoću, mogu”. Odavno nisam video toliku želju i strast. Rekao sam Mrkeli i Tozi da Deki mora da bude prvi pik jednog dana kada ode Milojević", dodao je Terzić.

--->>> Dekijev povratak u velikom stilu: Obećavam, boriću se kao lav!
--->>> Deki čeka Italijana za stručni štab
--->>> Zvezdan Terzić je direktan: Ni Bane, ni Kolarov!

Sportski director Mitar Mrkela, takođe, nije krio zadovoljstvo.
"Dejan je Zvezdino dete, disao za ovaj klub od najranijih dana. Ima izrazite liderske karakteristike, izuztetnu strast koju će preneti igračima. Radio je sa najvećim trenerima, stekao veliko iskustvo, nadam se da će klub sa njim krenuti u modernu i svetlu budućnost", poručio je Mrkela.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×