{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Objašnjena procedura
Zvezdin apel navijačima: Evo kako do sezonskih karata

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da prodaja je sezonskih ulaznica za sezonu 2019/20 počela i preko interneta preko kompanije iTicket – www.iticket.rs.

Kako je objašnjeno procedura je jednostavna – potrebno je kreirati nalog unošenjem ličnih podataka i definisanjem šifre i zatim odabrati stavku sezonske ulaznice u listi dostupnih događaja. Korisnici koji su već kupovali karte preko interneta se mogu ulogovati na postojeći profil.
"Sledeći korak je izbor željene tribine, sektora i mesta na mapi stadiona – moguće je kupiti i više ulaznica uz napomenu da svaka mora biti personalizovana. Kada su sve ulaznice u korpi sledi plaćanje – moguće je platiti karticama iz sistema Viza, Master kard i Am eks. Dodatni korak imaju vlasnici sezonskih karata iz prošle sezone – oni treba da kliknu na link „obnovi sezonsku kartu“ i sistem će im tražiti da unesu broj sezonske karte od prošle godine. Ukoliko se podaci poklapaju, automatski će biti učitano mesto iz prošle sezone kao i cena koja važi za obnovu sezonskih karata", objašnjeno je na klupskom sajtu.

Iz Zvezde su posebno istakli proceduru za revanš meč protiv litvanske Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
"Kako su rokovi za slanje karata poštom prekratki, sistem omogućava samo opciju „print at home“ što znači da će vam na mejl adresu navedenu pri registraciji stići poruka sa potvrdom kupovine, a samu sezonsku kartu moći ćete da preuzmete u prostorijama Servisa za članstvo uz tu potvrdu, lični dokument kojim se može potvrditi identitet ili člansku kartu kluba", piše na sajtu srpskog šampiona i dodaje se:
"U slučaju da ne planirate da dolazite na ovu utakmicu i želite da vam sezonsku kartu pošaljemo na navedenu adresu, pošaljite mejl na adresu podrska@budideozvezde.rs. Koristimo usluge Post ekspresa u Srbiji i Pošte Srbije za pošiljke u inostranstvu. Rokovi su obično 1-2 dana u Srbiji i 10-15 dana za inostranstvo, ali ih ne možemo garantovati. Napominjemo da u tom slučaju ne snosimo odgovornost za eventualna kašnjenja".

Po važećim aktima Crvene zvezde, samo članovi kluba mogu biti vlasnici sezonskih karata.
"Kupovinom sezonske karte putem interneta smatra se da ste potvrdili da ste član kluba. Klub će izvršiti proveru u bazi članstva i kontaktirati vas u slučaju potrebe. Posebno napominjemo da klub zadržava pravo da ne izda i ne pošalje kupcu sezonsku kartu dok kupac ne uplati/obnovi članarinu. Sezonske karte su personalizovane i podaci o vlasniku sezonske karte se moraju poklapati sa podacima iz baze članstva kluba. O mogućnostima učlanjenja u klub možete se informisati na sajtu članstva FK Crvena zvezda - www.budideozvezde.rs".

Zvezda napominje i da je usled radova na rekonstrukciji zapadne tribine i izgradnje sektora VIP Zapad došlo i do promene rasporeda sedišta na toj tribini. Iz tog razloga obnova sezonskih karata za vlasnike istih iz prošle godine za sektore 3, 4 i 5 na ovoj tribini nije moguća putem interneta.
"Takođe, zbog propisa UEFA, za porodične karte potrebno je dostaviti fotografije sve dece koja će biti vlasnici sezonskih karata. Kako je reč o maloletnim licima porodične karte se mogu kupiti samo u prostorijama servisa za članstvo FK Crvena zvezda".

Na kraju je objašnjeno da u slučaju problema prilikom naplate i za sva pitanja vezana za funkcionisanje sajta iTicket možete da kontaktirate tehničku podršku mejlom na podrska@iticket.rs.

×