{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezdaši skupili skoro milion i po dinara u velikoj humanitarnoj akciji za pomoć deci

/ Izvor: mozzartsport.com
Svaka čast, ali ne treba zaboraviti - prikupljanje novca se nastavlja
Zvezdaši skupili skoro milion i po dinara u velikoj humanitarnoj akciji za pomoć deci

Velika humanitarna akcija „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“, koja je usmerena na kupovinu preko potrebnih aparata Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu nastavljena je i ove subote na utakmici u kojoj je Crvena zvezda savladala subotički Spartak sa 3:1, čime je produžena serija pobeda.

Na jučerašnjem susretu tribine je popunilo još 453 ljudi s MOZZART tiketima čime je sakupljeno dodatnih 226.500 dinara, što je na prethodno skupljenih 1.254.500 iz utakmica protiv Rada, TSC, Mačve i Voždovca daje zbir od bezmalo milion i po dinara! Tačnije 1.481.000 dinara. Humanitarna akcija u saradnji kompanije MOZZART i Crvene zvezde nastavlja se i protiv Čukaričkog, a cilj nam je da sakupimo što više sredstava za pomoć ustanovi u kojoj se leči ogroman broj mališana.

Da podsetimo, svaki tiket odigran u Mozzartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavlja ulaznicu za meč šampiona Srbije, i to za zapadnu tribinu. Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali će je igrači Mozzarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobiti besplatno, i to tako što će pred utakmicu na blagajni, na šalteru specijalno otvorenim za ovu priliku, pokazati tiket i dobiti kartu.

Zvezdaši, hvala vam! 

Najnovije vesti


×