{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Organizovano crveno-belo veče
Zvezdaši posetili Brčko

Fudbaleri i rukovodstvo Crvene zvezde prvenstvenu pauzu iskoristili su da posete Brčko, grad u Republici Srpskoj, gde je održano prvo „crveno-belo veče“.

Nedavno osnovan klub navijača Crvene zvezde iz Brčkog organizovao je prvi put ovu manifestaciju u svom gradu. Udruženje navijača iz ovog grada ugostilo je delegaciju srpskog šampiona koju je predvodio predsednik Svetozar Mijailović. Proslavi su prisustvovali i prvotimci Crvene zvezde, kapiten Marko Marin i Milan Gajić koje je preko petsto navijača iz Brčkog i okoline dočekalo sa oduševljenjem i skandiranjem.

Proslavu su svojim prisustvom uveličali i nekadašnji asovi Kule Aćimović, Ratomir Dujković i Stanislav Karasi.
„Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska crveno-bela i to se večeras i pokazalo. Zahvalio bih se navijačima na prelepom dočeku i nadam se da se vidimo uskoro na istom mestu“, poručio je Marko Marin.

 

Najnovije vesti


×