{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezdaši igrali fudbal na Kipru, najbolja ekipa - Stanković, Vulić, Pankov, Garsija, Rodić, Vukanović i Krstović

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Naređenje Dejana Stankovića od starta - na gol više
Zvezdaši igrali fudbal na Kipru, najbolja ekipa - Stanković, Vulić, Pankov, Garsija, Rodić, Vukanović i Krstović

Fudberi Crvene zvezde odradili su i četvrti trening na Kapiru. Današnji rad obeležili su vežbe snage i mini-utakmice koje su igrane na gol više.

Crveno-beli su ubacili u šestu brzinu, naveliko se vidi da su treninzi sve jači. Na teren gradskog stadiona u Pafosu igrači srpskog šampiona stigli su oko 10 časova po lokalnom vremenu i krenuli u neizostavnu aktivaciju kroz zagrevanje i rad sa kondicionim trenerom Federikom Panonćinijem.

Posle toga usledile su vežbe snage u kombinaciji sa loptom. Specifične vežbe sa tegovima, loptama i elastičnim trakama, predstavljale su fizički jak trening. Igrači su ponovo bili maksimalno fokusirani, o čemu govore i pohvale članova stručnog štaba.

Zatim je Dejan Stanković podelio fudbalere u četiri mini-ekipe. Tako podeljeni crveno-beli odigrali su nekoliko utakmica. Pljuštali su golovi na sve četiri strane. Pobedila je ekipa s najboljom gol razlikom, jer to je bilo pravilo - da se igra na gol više. U pobedničkom timu igrali su mladi golman Stanković, Vulić, Pankov, Garsija, Rodić, Vukanović i Krstović.

Svi su otišli zadovoljni nazad u hotel.

U večernjim časovima crveno-bele očekuje još jedan trening na istom mestu.

Foto: crvenazvezdafk.com 

Najnovije vesti


×