{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nastavlja se humanitarna akcija kompanije MOZZART i Crvene zvezde tokom koje je do sada prikupljeno 1.481.000 dinara
Zvezdaši, dođite na Marakanu i pomozite deci

Velika humanitarna akcija „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“, koja je usmerena na kupovinu preko potrebnih aparata Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu nastavlja se sutra u 15. časova kada crveno-beli dočekuju Čukarički.

Dosad smo stigli do 1.481.000 dinara, koja su prikupljene na utakmicama Zvezde protiv Rada, TSC-a Mačve, i Voždovca i Spartaka, a uoči poslednjeg meča jeseni na najvećem srpskom stadionu cilj nam je da sakupimo što više sredstava za pomoć ustanovi u kojoj se leči ogroman broj mališana.

Da podsetimo, svaki tiket odigran u Mozzartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavlja ulaznicu za meč šampiona Srbije, i to za zapadnu tribinu. Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali će je igrači Mozzarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobiti besplatno, i to tako što će pred utakmicu na blagajni, na šalteru specijalno otvorenim za ovu priliku, pokazati tiket i dobiti kartu.

To u praksi znači da navijači Zvezde za svaku utakmicu u Superligi i Kupu Srbije na domaćem terenu mogu da uštede 480 dinara jer je u akciji „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ jedini uslov za dobijanje karte da se na tiketu nalazi meč crveno-belih, dok iznos uplate nije bitan.

Ono što je u ovom slučaju najbitnije, je da će za svaku ulaznicu koja bude podignuta na ovaj način Mozzart i Zvezda donirati dodatnih 500 dinara u humanitarne svrhe! Dakle, ako na utakmici 1.000 navijača dođe na blagajnu stadiona Rajko Mitić i pokaže tiket iz Mozzarta sa ispunjenim uslovom, biće donirano 500.000 dinara u humanitarne svrhe.

 

Najnovije vesti


×