{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sada je i zvanično...
Zvezda zaradila još 500.000 od Radonjića

Pre nekoliko dana najavili smo takvu mogućnost, od juče je zvanično: Nemanja Radonjić doneo je Crvenoj zvezdi još 500.000 evra! 

Imajući u vidu da je Liga 1 odlučila da prekine takmičenje i stanje na tabeli u trenutku prekida proglasi konačnim, Olimpik Iz Marselja obezbedio je plasman u Ligu šampiona, a taj uspeh kluba sa Velodroma podrazumeva finansijsku injekciju za crveno-bele. 

Takav je dogovor napravljen prilikom transfera Nemanje Radonjića u Marselj u finišu letnjeg prelaznog roka 2018. godine. Za srpskog reprezentativca nekadašnji prvak Evrope platio je fiksno 12.000.000 evra. Nešto više od polovine te sume završilo je u kasi crveno-belih, dok je ostatak pripao Romi i menadžerskoj agenciji koja zastupa brzononog Nišliju. Zvezda je, međutim, uspela da izdejstvuje bonuse. Za svaki plasman francuskog tima u Ligu šampiona, dok je Radonjić u klubu, Beograđani će biti premirani sa pola miliona evra. 

Prošle sezone Marselj nije uspeo, ali ove jeste. Tako novac uskoro stiže na naš najveći stadion. 

Podsetimo, Radonjić je potpisao petogodišnji ugovor sa Olimpkom, što će reći da crveno-beli mogu da očekuju još 1.500.000 evra. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×