{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezda redovno plaća BATE, ostala još poslednja rata od 337.000 dolara

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Za Mirka Ivanića naravno
Zvezda redovno plaća BATE, ostala još poslednja rata od 337.000 dolara

Prihod od prodaje igrača 1.550.000 dolara, trošak na pojačanja 680.000. Iz redovnog finansijskog izveštaja BATE Borisova koji verovatno ne bismo ni pomenuli da se u njemu ne pominje Crvena zvezde. U dobrom kontekstu, iako se navodi da crveno-beli Belorusima još duguju 337.000 dolara, odnosno nešto manje od 310.000 evra. To je ipak samo poslednja rata za obeštećenje za Mirka Ivanića, koji je februara 2019. godine stigao u Ljutice Bogdana u transferu vrednom ukupno 1.300.000 evra.

Podsetimo, još pre godinu i kusur dana mogli ste da na stranicama MOZZART Sporta čitate da će Zvezda obeštećenje za Ivanića platiti u tri šestomesečne rate. Glavnica od skoro 1.000.000 očigledno je već legla na račun Belorusa što će reći da je Zvezda bila redovan platiša.

Ostala je još ta jedna rata, u normalnim okolnostima verovatno ne bi ni predstavljala veliko opterećenje za srpskog šampiona, ali će s obzirom na minus u kasi zbog izvesno siromašnog prelaznog roka koji nam predstoji sada biti kamičak u cipeli Zvezdinih rukovodilaca. Nažalost, utisak je da će crveno-beli, kao i svi ostali klubovi na planeti, imati i ozbiljnijih problema kad cela ova kriza i prođe.

Podsetimo, Zvezda je iz BATE Borisova dovela i Nemanju Milunovića, ali je on stigao kao slobodan igrač. Sa druge strane, BATE je objavio da čeka još 100.000 evra za prodaju Nemanje Nikolića – bivšeg Zvezdinog igrača – u Hapoel iz Tel Aviva. Taj je posao koštao 450.000 evra.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×