{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Uroš Blagojević se od sutra priključuje treninzima prvog tima, kao i Ilija Babić
no_image.png

Nadaju se na Marakani da će Milan Rodić ostati u Crvenoj zvezdi makar do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja, ali bez obzira na status potencijalnog reprezentativca Srbije, Dejan Stanković i sportski sektor srpskog šampiona moraju da razmišljaju o pojačanju na poziciji levog beka. Iskustvo sa Brazilcem Žanderom nije mnogo toga dobrog donelo Crvenoj zvezdi, problem predstavlja i činjenica da na tržištu nema bekova sličnih Milanu Rodiću...

Upravo zbog toga Crvena zvezda će pojačanje na deficitarnoj poziciji pokušati da pronađe u sopstvenom dvorištu. Prema saznanjima MOZZART Sporta treninzima prvog tima od sutra će biti priključen omladinski reprezentativac Srbije Uroš Blagojević. Reč je o jednom od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde, koji je ostavio odličan utisak u ovogodišnjoj Ligi šampiona za mlade.

Dakle, pred očima Dejana Stankovića, momak rođen 2002. godine imaće priliku da pokaže da li je kadar da nosi dres seniorskog tima i bude ozbiljna opcija u bližoj budućnosti. Tokom nastavka Superlige očekuje se da Blagojević dobije i prve minute u seniorskom fudbaluu, kao nagradu za odliična izdanja u Ligi šampiona.

Stručnjaci i oni koji su često gledali Uroša Blagojevića opisuju ga kao beka modernog kova, lakog i dugog koraka, kadrog da se ponavlja kraj leve aut linije. Zbog brzine i dobre noge Blagojević bi u budućnosti mogao da bude koristan kao štoper, ali za sada je plan da dobije šansu na primarnoj poziciji.

Tokom igranja u Ligi šampiona za mlade Uroš Blagojević je privukao veliku pažnju skauta brojnih evropskih klubova. Dva puta ga je uživao posmatrao i jedan od skauta Arsenala.

Blagojević neće biti jedini Zvezdin omladinac na narednbim treninzima prvog tima. Pored njega poziv Dejana Stankovića dobio je jedan od najvećih projekata kluba Ilija Babić. O kvalitetima momka iz Šajkaša mogli ste da čitate prethodnih dana na stranicama MOZZART Sporta.

Momak pristigao iz Vojvodine je došao na Marakanu kao napadač, ali je tokom sezone prokomandovan na krilnu poziciju. Odlikuje se sjajnim asistencijama, u omladinskoj školi Crvene zvezde mnogo pričaju o njegovim rezultatima na fizičkim testovima.

Očekuje se da u narednom periodu prvom timu budu priključeni štoper Aleksandar Lukić, kao i Andrija Radulović.

(Foto: Star Sport)

Najnovije vesti


×