{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lepa vest iz Ljutice Bogdana...
Zvezda: Popust na cene paketa za LŠ i za članove kluba

Na inicijativu svog članstva Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da svim članovima koji su na današnji dan, 4. septembra 2019. u 17 časova, imali aktivno članstvo i koji ne koriste popust na osnovu sezonske uloznice, odobri popust od 20% na cene paketa za grupnu fazu Lige šampiona.

Dakle, svaki takav član će u fazi pretprodaje moći da kupi jedan paket ulaznica za tribinu po želji, u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine, po sledećim cenama:

Sever: 9,600 dinara
Jug: 9,600 dinara
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 19,200 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 24,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 28,800 dinara

U VIP sektorima stadiona nije moguće ostvariti popust.

Popust važi za sve kategorije članova (Standard, Junior plus i Junior), ali podsećamo da članovi iz kategorije Junior ulaznicu mogu kupiti samo ukoliko u tom momentu istu kupuje i član iz kategorije Standard, u skladu sa važećim zakonima.

Ovaj popust se odnosi samo na jedan paket koji kupuju aktivni članovi koji nisu vlasnici sezonskih karata. Podsećamo da vlasnici sezonskih uzlaznica imaju popust od 50% na svoje mesto i oni ne mogu koristiti popust na račun članske karte.

Posebna pogodnost spremna je za naše najmlađe sezonce - sva deca koja imaju porodične karte za zapadnu i istočnu tribinu (sezonske karte sa slikom) dobiće besplatno po paket karata, uz paket karata koji kupi vlasnik sezonske karte, nosilac paketa. Napominjemo da su ove ulaznice personalizovane i da ih za ulazak na stadion mogu koristiti samo deca koja su vlasnici sezonskih karata.

Popust na cene paketa karata za članove kluba mogu ostvariti samo članovi sa novom članskom kartom sa tri zvezdice i kvadratnim QR kodom ispod podataka o članu na drugoj strani kartice. Članovi kluba koji su imali važeće članstvo zaključno sa 4. septembrom 2019. godine u 17 časova, a nemaju nove kartice, mogu ih zameniti u Servisu za članstvo.

×