{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezda poklanja sezonske ulaznice medicinskim radnicima iz Kovid bolnica

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Mali znak pažnje sa Marakane
no_image.png

Dok se medicinski radnici širom Srbije bore da sačuvaju živote od virusa korona, ima ko da misli i na njih. Makar i na simboličan način.

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da kao mali znak pažnje pokloni besplatne sezonske ulaznice svim medicinskim radnicima iz Kovid bolnica u Srbiji.
Kapa dole, naklon do poda i neizmerna zahvalnost za sve medicinare u Srbiji, jer su oni heroji današnjice. Njihova stručnost, požrtvovanje u toku pandemije korona virusa teško da mogu rečima da se opišu, a posebno da se nagrade. Nisu marili za sebe, radeći do poslednjeg atoma snage, na stotine ih se i samo zaratilo, neki su i život dali“, podseća Zvezda u saopštenju na klupskom sajtu.

Iz kluba su poručili da će svi biti obavešteni kada će početi izdavanje sezonskih ulaznica.
Svaka Kovid bolnica dobiće dopis sa tačnom procedurom za prijavljivanje zaposlenih koji žele besplatnu sezonsku propusnicu“.

Zvezda je podsetila i na donaciju koju je dala prošle godine zajedno sa kompanijom MOZZART.
Crvena zvezda ima odličnu saradnju sa Ministarstvom zdravlja i medicinskim ustanovama. Prošle godine smo donirali 100.000 evra Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Zajedno sa našim ekskluzivnim beting partnerom, kompanijom MOZZART, donirali smo najmoderniji  ultrazvnučni aparat Dečjoj klinici za hirurgiju i ortopediju u Nišu, a u ovo vreme pandemije doniran je novac za kupovinu respiratora, dok je Infektivnoj klinici pre nekoliko dana dostavljeno 4.000 testova za korona virus“, podsetili su iz Crvene zvezde.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Najnovije vesti


×