{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvezda nudi Francuzu tri puta veću platu, a Grcima 600.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 121
Ali još nema dogovora
no_image.png
(©AFP)

Grčki mediji su nedavno otkrili da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana za francuskog štopera Lindzija Rouza iz Arisa, a danas tvrde da srpski šampion još nije odustao i da pregovori traju.

Aris se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima i prodaja Rouza je jedna o slamki spasa kojima se nadaju čelnici solunskog kluba. Za sada je Crvena zvezda pokazali najozbiljniji interes za Rouza, ali ne toliko koliko bi Grci hteli.

Prema pisanju grčkih medija, Aris i dalje insistira na ceni od 1.000.000 evra za obeštećenje, ali je za očekivati da zbog finansijske situacije pristane i na manju ponudu. Izgleda da to znaju i na Marakani pa je pred klub iz Souna stavljena ponuda od 600.000 evra. Problem je što 25 odsto od obeštećenje ide Rouzovom bivšem klubu Lorijanu pa bi Grcima na kraju ostalo ’samo’ 450.000 evra što je scenario koji pokušavaju da izbegnu. Zato su u Arisu i zacepili cenu od 1.000.000 evra jer im je plan da od prodaje Francuza inkasiraju makar 750.000 evra.

Grčki mediji pišu da i da je Crvena zvezda u svakodnevnom kontaktu sa Rouzom kojem je ponuđen tri puta veći ugovor od onog koji trenutno ima u Solunu. Navodi se da su pregovori između srpskog šampiona i francuskog defanzivca mnogo napredovali, ali da još nisu stigli do faze kada bi Rouz izvršio pritisak na Aris da mu spusti cenu.

Solunski klub se nada da će iz Beograda stići jača ponuda, ali nije u situaciji da mnogo čeka i da diktira uslove jer je finansijska situacija u klubu zaista teška.

Najnovije vesti


×