{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Vrlo verovatno će se i naredne sezone igrati bez publike, svi klubovi će to da osete“, poručio je Zvezdan Terzić
Zvezda, Gasprom i finanijska kriza u sistemu spojenih sudova

Ruski mediji su zapalili fitilj, bomba nije odjeknula u Beogradu. Crvena zvezda će i dalje imati veliku pomoć generalnog sponzora Gasproma, bez obzira na pisanje medija iz Sankt Peterburga koji su danas plasirali informaciju o mogućoj obustavi finansijskih sredstva srpskom šampionu.
„To je velika laž. Neistina. Imamo čvrst ugovor sa Gaspromom do 2022. godine. Oni ostaju ovde“, poručio je kratko Zvezdan Terzić gostujući na klupskoj televiziji.

Stanković i Mrkela su odabrali: Zvezda pregovara sa trojicom

Zvezda počinje evropske kvalifikacije 11. avgusta

Ipak, daleko od toga da će Crvena zvezda moći da živi u blagostanju. Na Marakani su već počeli da režu troškove, iako ima mišljenja da virus korona neće pogoditi srpske klubove, kao bogatiji fudbalski svet.
„Postoji velika verovatnoća da se fudbal igra bez publike i naredne sezone. Svi klubovi u Evropi će pretrpeti štetu. Oni koji pričaju da ovo neće dotaći srpske klubove, daju sebi mnogo za pravo, iako se nisu dobro informisali. Mi smo svi u sistemu spojenih sudova.. Desiće se lančana reakcija. Mi 85 posto sredstva punimo iz inostranstva. A tamo će mnogo kompanija otkazati sponzorstva, nosioci TV prava osporavaju isplatu poslednjih rata. Ovo je globalna kriza, i sigurno je da će Crvena zvezda za 30 posto morati da skrati budžet. Čak je predsednik UEFA Đani Infantino rekao da više ništa neće biti isto kao pre. Prosto je. Primer radi, Fiorentina neće više imati budžet za pet igrača - 25 miliona. Već manje. I neće klubovima sa ovih prostora nuditi pet ili sedam, nego, primera radi, dva miliona evra“.

 

 

Najnovije vesti


×