{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Velikić na Mestalji u narednih godinu dana, mogućnost otkupa za 1.000.000 evra
Zvanično: Zvezdina nada pozajmljena Valensiji

Talentovani ofanzivni vezista Crvene zvezde Luka Velikić i zvanično je prešao u Valensiju na jednogodišnju pozajmicu. Kao što je još pre dva meseca najavio MOZZART Sport, Slepi miševi će na kraju sezone imati mogućnost da otkupe igrača za sumu od 1.000.000 evra.

Talentovani fudbaler i član omladinske selekcije Srbije je u prošloj sezoni bio član omladinskog tima Crvene zvezde. Reč je o krilnom fudbaleru koji je odigrao svih šest mečeva za crveno-bele u Ligi šampiona za mlade. Imao je nekoliko zapaženih partija. Posebno protiv Napolija u Beogradu.

Velikić je ovog leta išao na Valensijin kamp, gde je uspeo da uveri čelike španskog kluba u svoj potencijal. Valensija je preuzela platu igrača, koji će narednih godinu dana će pokušati da zadovolji apetite sportskog sektora Valensije i zasluži ostanak na Mestalji. U tom slučaju bi srpski šampion dobio dodatnu finansijsku inekciju.

Mladi fudbaler je stasao na pomoćnim terenima stadiona Rajko Mitić, a ugovor sa Crvenom zvezdom mu istič u julu 2021. godine.

Foto: MOZZART Sport

Najnovije vesti


×