{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski golman se seli u Italiju
ZVANIČNO: Vanja Milinković Savić - 2.500.000 evra!
"vanja Milinković Savić u društvu menadžera i ljudi iz Torina na potpisu ugovora "

Kao što je prethodnih dana i najavljivano, večeras je i ozvaničeno: Torino je kupio Vanju Milinković Savića. Od sledeće sezone ćemo gledati bratske duele talentovanih Orlića u Seriji A. MOZZART Sport vam ekskluzivno donosi fotografiju sa lica mesta i potpisa ugovora. 

Srpski golman je prethodnih dana doputovao u Italiji gde je u društvu menadžera ugovorio sve detalje transfera u Torino i večeras je saradnja ozvaničena. 

Torino će poljskoj Lehiji isplatiti 2.500.000 evra za 19-godišnjeg golmana mlade reprezentacije Srbije kojeg su još želeli Benfika i Ajaks. Ostaviće ga do kraja sezone u Lehiji kao pozajmljenog igrača. Vanja će se narednog leta priključiti Bikovima kada istekne pozajmica Džoa Harta i kada se Englez vrati u Mančester Siti.

Milinković Savić je potpisao saradnju sa Torinom na pet godina i od narednog leta će biti njihov prvi golman. Još jedan iz plejade srpskih fudbalskih talenata će karijeru praviti na Apeninima. Ako krene stopama brata Sergeja, onda će to biti sjajna stvari za njega, i za srpski fudbal.

U Torinu će se prodružiti zemljacima Ademu Ljajiću i Saši Lukiću, a radiće pod dirigentskom palicom Siniše Mihajlovića

Važno je pomenuti da su transfer Vanje Milinkovića Savića u Torino realizovali menadžeri sprskog golmana Mateja Kežman i Uroš Janković, uz pomoć Ivice Pavlovića, koji se specijalizovao za poslove sa klubovima iz Serije A.

(FOTO: MOZZART Sport)

Najnovije vesti


×