{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Novo pojačanje Union Berlina
no_image.png

Neven Subotić je novo pojačanje novopečenog nemačkog bundesligaša Union Berlina. Srpski defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za klub iz glavnog grada Nemačke.

Subotić se u nemački fudbal vraća nakon godinu i po dana pauze i vrlo uspešne sezone u francuskom Sent Etjenu.
"
Imao sam veliku želju za ovom avanturom. Poznajem Bundesligu dugi niz godina i siguran sam da će Union biti dobar u ovoj sezoni. Sa Borusijom sam već gostovao ovde na januaru 2016. godine na jubilarnoj utakmici i sa zadovoljstvom se sećam fantastične otmosfere. Naravno, ispratio sam izvanrednu promociju u maju ove godine i radujem se što ću biti deo ovog kluba i doprineti uspesima u sezoni Bundeslige", rekao je Subotić.

U klubu iz Berlina takođe ne kriju zadovoljstvo ostvarenim poslom.
"
Subotić je izuzetan igrač koji je dokazao svoju klasu u preko 300 profesionalnih mečeva na najvišem nivou. Oduševljen sam što imamo priliku da dovedemo takvog iskusnog igrača i siguran sam da može voditi i unaprediti tim na terenu, ali i van njega", poručuio je direktor Uniona Oliver Ruhnert.

Subotić (30) je u prošloj sezoni odigrao 28 mečeva za Sent Etjen i postigao jedan gol. Boravak u Francuskoj mu je pomogao da se ponovo u potpunosti vrati u takmičarski ritam i dobije važnu ulogu u ekipi, kakvu će imati i u Unionu.

Foto: FC Union Berlin

Najnovije vesti


×