{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kao što je MOZZART Sport najavio još 19. avgusta
no_image.png

Ekskluzivnu informaciju objavili smo još pre dve nedelje, ali kao da nam mnogi nisu verovali. A sad je postalo i zvanično: napadač Čukaričkog Slobodan Tedić i zvanično je potpisao ugovor sa Mančester Sitijem, potvrđeno je sa Banovog brda!

Dogovor je postignut, a stupiće na snagu u januaru, s tim da će Tedić – i to sam najavili – ostati na Brdu kao pozajmljen igrač Sitija.
Postigli smo dogovor sa jednim od najboljih svetskih klubova. Za Tedića, ali i sve nas koji radimo u klubu, ovo je velika stvar, ujedno i veliki motiv da nastavimo da radimo u istom ritmu, sa još većim žarom. Kad jedan takav klub kao što je šampion Engleske kod nas nađe igrača koji im je interesantan, pa ga pritom još i angažuje, to znači samo jedno, da smo na dobrom putu”, rekao je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Mirosavljević naravno nije otkrio koliko će Čukarički zaraditi na transferu 19-godišnjeg napadača, ali je MOZZART Sport još ranije javio da bi ceo transfer, uslovljen brojnim bonusima, mogao da naraste i na oko 3.000.000 evra. To bi ipak bila maksimalna cena, ali će Čuka svakako zadržati i određeni procenat od naredne prodaje momka poniklog u Vojvodini.

Nažalost po Lale, Tedić je Novi Sad napustio zbog toga što na Karađorđu za mandata predsednika Dragoslava Vukovića nisu redovno isplaćivali ni stipendije. Kako je Tedićeva stipendija iznosila svega oko 100 evra, ispada da je on otišao iz Voše zbog svega oko 1.000 evra duga. Za nauk svima na Karađorđu.

To je uostalom neka druga priča. Siti je sada tema.
Dugo je ovaj momak bio na skeneru Sitija, dugo su ga pratili skauti njihovog kluba, bilo je čak utakmica kad nismo ni znali da su oni na tribinama. Gledali su svaki njegov meč, svaki njegov pokret, što je sasvim normalno za najveće svetske klubove. Kad su zvanično kontaktirali s nama, lako smo se i brzo dogovorili. Ovo je potvrda našeg dobrog rada, ali i najbolji mogući marketing za Čukarički, i uopšte za kompletan srpski fudbal”, zadovoljan je Mirosavljević, posebno zato što mu je potraga za Tedićevim naslednikom prolongirana do narednog leta.
Jasno je svima kakvi su Tedićevi kvaliteti i da bismo teško u kratkom roku mogli da pronađemo adekvatnu zamenu”.

(FOTO: FK Čukarički)

Najnovije vesti


×