{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

ZVANIČNO: Nastavak portugalizacije Vulvsa i drugo najskuplje pojačanje

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Danijel Podense stigao na Molino
ZVANIČNO: Nastavak portugalizacije Vulvsa i drugo najskuplje pojačanje

Bilo je samo pitanje trenutka kada će transfer biti završen, a uprava Vulvsa odlučila je da je najbolji momenat baš danas, dan pre zatvaranja kapija januarskog prelaznog roka!

Danijel Podense stigao je iz Olimpijakosa u drugom najvećem transferu u istoriji Vulvsa, dok je Olimpijakosu doneo rekordnu sumu novca u jednom transferu. Preciznije, Podense će neko vreme u istoriji Vulvsa ostati upisan kao drugo najskuplje pojačanje posle Raula Himeneza (38.500.000 evra), a ujedno je pretekao Nerija Kastilja na listi najskupljih izlaznih transfera u Pireju. Kastiljo je punih 12 godina bio na vrhu liste za sumu od 20.000.000 evra, kada je prelazio u Šahtjor iz Donjecka.

Posle dugih i iscrpljujućih pregovora uprava Vulvsa odnela je veliku pobedu. Razgovori dva kluba počeli su na sumi od 30.000.000 evra, koliko je Olimpijakos tražio za svog najboljeg igrača, ali na kraju je ceo posao zatvoren na 21.000.000 evropskih novčanica. Podense je sa novim klubom parafirao ugovor na četiri i po godine, a biće nova “desetka“ Vukova s Molinoa.

Vulvsi će na kraju izdvojiti minimalnu sumu novca za Podenseov transfer, pošto je Lidsu prosleđen Elder Kosta na inicijalnu pozajmicu do leta, s tim što će na leto klub sa Eland Rouda platiti oko 17.000.000 evra. Podense je jutros rano na društvenim mrežama objavio emotivnu poruku u kojoj se oprašta od Olimpijakosa, a samo nekoliko sati kasnije Vulvsi su potvrdili njegov dolazak. 

Transferom Podensea nastavljena je “portugalizacija“ Vulvsa, pošto su u sastavu sada još i Rui Patrisio, Ruben Vinagre, Ruben Neveš, Žoao Mutinjo, Bruno Žordao. Diogo Žota i Pedro Neto.

Najnovije vesti


×