{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvanično: Najgore pojačanje u istoriji Valensije otišlo za džabe

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Iskusni Tunižanin Ajmen Abdenur nastavlja karijeru u Turskoj
Zvanično: Najgore pojačanje u istoriji Valensije otišlo za džabe
Ajmen Abdenur

Valensija i Kajzeri su se dogovorili da iskusni Tunižanin Ajmen Abdenur (29) narednu sezonu odigra u Turskoj, nakon što je danas i zvanično raskinuo ugovor sa Slepim miševima. Stameni štoper stigao je na Mestalju svojevremeno za 22.000.000 evra iz Monaka i to privatnim avionom gazde Petera Lima, koji ga je učnio najvećom zvezdom ovog kluba.

Međutim, Abdenur nije imao sreće od prvog dana u Španiji, gde nije pronašao kontinuitet, a nije se proslavio ni na pozajmicama u Marselju u koji su ga slali čak dva puta. Na Velodromu mu nisu pomogla ni dvojica trenera sa kojima je sarađivao, a da je s njegovim igranjem ozbiljnog fudbala gotovo bilo je jasno i prošle godine kada je izbačen iz prvog tima i poslat u rezerve koje su se takmičile u četvrtoj ligi.

Ovog leta Tunižanin se vratio u Španiju, ali mu je Valensija nedavno poručila da ne mora da se pojavljuje na prozivci i da produži odmor kako bi pronašao novi klub. Rečeno - ispunjeno, Abdenur će sledeće sezone probati da se fudbalski rehabilituje u Turskoj.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×