{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bajern obradovao navijače putem Tviter naloga
Zvanično je: Tomas Miler 2023!

Najavu ovakvog raspleta dobili smo još krajem prošle sedmice. Sada je već zvanično. Minhenski Bajern je obradovao navijače objavom na društvenim mrežama da je Tomas Miler produžio ugovor sa nemačkim šampionom do 2023. godine.

Reprezentativac Nemačke godinama predstavlja jedan od najvećih simbola Bajerna. Reč je o čoveku koji je čitav život proveo u glavnom gradu Bavarske, i kao dete kluba imao značajan doprinos u svim uspesima u novijoj istoriji.

Međutim, dolaskom Nika Kovača na klupu Tomas Miler je izgubio status standardnog reprezentativca. Čak se mesecima spekulisalo o njegovom sigurnom odlasku sa Alijanc Arene... Pričalo se da je jedan od zagovornika smene Nike Kovača, i da ima negativan uticaj na svlačionicu.

Ipak, novi trener Filk ga je preporodio. Pod njegovom komandom Miler je zaigrao kao nikada pre i zasužio novi ugovor, što bi moglo da znači da će spretni napadač karijeru da završi u matičnom klubu.

U klub je došao kao desetogodišnji dečak 2000. godine i do danas je odigrao 521 utakmicu na svim frontovima, postigao 195 golova uz 188 asistencija.

I tu svakako neće biti kraj, jer je Tomas Miler ponovo gol mašina u taboru Bajerna.

 

Najnovije vesti


×