{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ugovor na tri godine
Zvanično: Iz Reala u Čuku

Ono što je najavljeno pre gotovo mesec dana, sada je dobilo svoj konačni rasplet - Čukarički je angažovao dojučerašnjeg fudbalera madridskog Reala Minka Petersa.

Holandski krilni napadač danas je video stadion na kojem će u budućnosti igrati, a potpisao je sa Čukaričkim ugovor na tri godine. Pre nego što je to učinio ipak je prvo raskinuo ugovor s Kraljevskim klubom godinu dana pre isteka saradnje, pa tim sa Banovog brda neće morati da plati obeštećenje za njega. 

Peters je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera Reala u mlađim kategorijama, ali se njegova karijera nije razvijala na pravi način. Bio je na pozajmicama u Venlu, Almereu i Ljeidi, ali je ukupno skupio samo četiri utakmice, pa će sada pokušati da oživi svoju karijeru na Banovom brdu.

Momak rođen u Nejmehenu je prve fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama PSV Ajndhovena, ali je 2011. prešao u Ajaks. Tri godine kasnije odlazi u Madrid četiri različita kluba u rasponu od samo dve godine.

Mink Peters je u Realu igrao sa novim šampionom Evrope za mlade Borhom Majoralom, kao i levim bekom Serhiom Regilonom, ali ni tu nije uspeo da se probije.

Najnovije vesti


×