{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ugovor do 2022. godine
ZVANIČNO: Godin potpisao za Inter (FOTO)

Novi šerif je stigao u grad! U cik zore, dok su se novine još distribuirale po Milanu, a navijači bili u najdubljem snu, Inter je objavio zvaničnu informaciju da je potpisao ugovor sa Dijegom Godinom, dosadašnjim šefom odbrane Atletika iz Madrida.

Urugvajac je potpisao vernost Interu na tri godine i biće mu to novi izazov u karijeri, jer je u 33. godini rešio da napusti Španiju, nakon devet leta.
Inter Milan objavljuje da je potpisao ugovor sa Dijegom Godinom koji će važiti do 30. juna 2022. godine“, stoji u zvaničnom saopštenju Neroazura.

Godin je pre dva dana ispao sa Kupa Amerike u dresu Urugvaja, u četvrtfinalu od Perua. Ipak, reč je o trofejnom igraču, koji je sa Atletikom osvojio titulu prvaka Španije, dve Lige Evrope, Kup i Superkup Španije, tri Superkupa Evrope, a igrao je i u dva finala Lige šampiona, koja je izgubio od Real Madrida.

Sit se isplakao Urugvajac na oproštajnoj konferenciji u Madridu, jer je dres Atletika obukao 2010. godine, kada je došao iz Viljareala i najbolje godine karijere je dao Jorgandžijama.

Najnovije vesti


×