{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zvanično: Fajenord oborio rekord Danka Lazovića star 16 godina

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Velikan sa De Kajpa kupio štopera iz San Lorenca
Zvanično: Fajenord oborio rekord Danka Lazovića star 16 godina

I Fajenord se otvorio poslednjeg dana prelaznog roka u Holandiji, a dovođenjem štopera iz argentinskog San Lorenca izjednačili su rekord star 16 godina kada su kupili Danka Lazovića za istovetnih 7.000.000 evra iz Partizana.

Novi rekorder velikana sa De Kajpa zove se Markos Senesi (22), štoper koji će u naredne četiri sezone nastupati sa crveno-belom "četvorkom" na leđima. On je u bojama San Lorenca zabeležio 66 nastupa u argentinskoj Superligi, a nastupao je za sve mlađe reprezentacije Gaučosa.

Tehnički direktor Fajenorda Zjak Trost je zadovoljan ovim poslom.
"Zadovoljni smo zbog dolaska jednog od najtraženijih defanzivaca na svetu. Veliki je talenat, a o tome svedoči i poziv za reprezentaciju Argentine. Srećni smo što je i naš trener Jap Stam dobio traženo pojačanje i sada može da se okrene poboljšanju rezultata", poručio je Trost.

Iako holandski mediji pišu o cifri od 7.000.000 evra, argentinski navode da je obeštećenje nešto više. Po jednima ono je 7.600.000 evra, po drugima oko 8.000.000 dolara (7.295.000 evra) s tim da Fajenordu pripada 85% prava na fudbalera, dok je preostalih 15 u vlasništvu neke druge strane. Južnoamerička posla...

Foto: Feyenoord

Najnovije vesti


×