{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na Poljudu trljaju ruke...
Zvanično: Bradarić napunio Hajdukovu kasu

Evo i zvanične potvrde: jedan od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera, levi bek Domagoj Bradarić potpisao je za Lil i postao najbolja, ili bolje reći najskuplja prodaja u istoriji splitskog kluba. 

Ovaj transfer najavljen je pre nekoliko dana, a Bradarić je danas uspešno prošao lekarske preglede i stavio paraf na petogodišnju saradnju sa francuskim klubom.
"Mij cilj je da budemo što bolje plasirani u šampionatu i da doguramo što dalje u Ligi šampiona", kazao je Bradarić na promociji. 

Hajduku će pripasti fiksno 7.000.000 evra, plus 2.000.000 kroz lako ostvarive bonuse. I još 10 odsto od naredne prodaje. Prethodni najveći transfer Splićana bio je prelazan Nikole Vlašića u Everton. 

Bradarić je odigrao tek 25 utakmica za prvi tim Hajduka, a ima i pet nastupa za mladu reprezentaciju. Pred bekovskih pozicija može da pokriva i obe krilne. Hrvati su bili čvrsti u nameri da ga ne puste ispod cene, nisu prihvatili prvu ponudu, strpljivo su čekali i izdržali ozbiljne napade. Kada se došao blizu onoga što su želeli, dogovor je bio viđen. 

I evo realizacije. 

Najnovije vesti


×