{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Uskoro rasplet
Zvanično: Aleksandar Katai je slobodan igrač

Ono što je moglo da se pretpostavi, i što je sam Aleksandar Katai najavio u intervju za MOZZART Sport, sada je dobilo zvaničnu potvrdu. Dribler iz Srbobrana i povremeni reprezentativac Srbije od pre nekoliko dana je i slobodan igrač. Čikago Fajer, klub čiji dres je nosio u prethodne dve i po godine, nije aktivirao opcionu sezonu iz ugovora, tako da će ljubimac Zvezdinih navijača moći da pronađe klub bez obeštećenja.

Tačnije, ukoliko se odluči za Ameriku novi tim Aleksandra Kataija moraće da uplati simbolično obeštećenje u kasu Čikago Fajera, prema pravilima američkog MLS-a. Za ostale zemlje to ne važi, pa će Katai biti tražena roba u zimskom prelaznom roku.

Prema saznanjima MOZZART Sporta za srpskog internacionalca interesovanje je pokazao jedan od vodećih američkih klubova, i koliko već sutra biće poznato da li je u stanju da ispuni zahteve doskorašnjeg člana Čikaga.

Pogledi Aleksandra Kataija usmereni su ka Evropi i Aziji, o čemu je pričao u nedavnom intervju za MOZZART Sport. Svestan je Katai da na Starom kontinentu, gde se igra najbolji fudbal, nije pokazao šta i koliko može.
Stvarno verujem da mogu da igram fudbal na najvišem nivou. I da sam to pokazao. Sa druge strane i Azija je uvek opcija. Znate i zbog čega. Karijera kratko traje, uvek se razmišlja i o porodici“ rekao je Katai.

Naravno, navijači Crvene zvezde veruju da će čelnici kluba uskoro povući konkretan potez. Do sada nije bilo zvaničnih kontakata između srpskog šampiona i Kataija. Što ne znači da neće u narednom periodu.

(Foto STAR Sport)

Najnovije vesti


×