{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ovo će biti uvod u Điđijevu potpunu novu ulogu u klubu, pošto se očekuje da će se na kraju sledeće sezone i zvanično povući iz profesionalnog fudbala i prezeti trenersku ili direktorsku funkciju u klubu
Zvanični nastavak jedne velike priče

Velika priča je dobila svoj nastavak: legendarni Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus posle godinu dana pauze i jednogodišnjeg boravka u Pari Sen Žermenu. Iskusni čuvar mreže je jutros uspešno prošao medicinske preglede, a onda je stavio paraf na ugovor do 30. juna 2020. godine.

Ovo će biti uvod u Điđijevu potpunu novu ulogu u klubu, pošto se očekuje da će se na kraju sledeće sezone i zvanično povući iz profesionalnog fudbala i prezeti trenersku ili direktorsku funkciju u klubu.

Bufon ima skoro 700 nastupa za Bjankonere i čak devet šampionskih titula. Ova vest će obradovati i navijače, s obzirom da je na njegovom prethodnom oproštaju, 19. maja 2018. godine, bilo dosta suza. Bufon je za Juventus bio više od kapitena, legenda i simbol kluba.

Prošle sezone iskusni čuvar mreže je zabeležio 25 mečeva za Pari Sen Žermen u svim takmičenjima, ali je na kraju odbacio mogućnost pregovora oko novog ugovora.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×