{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zulte bi da zadrži Berahina, ali on ide na probu u Nim

/ Izvor: mozzartsport.com
I Birmingem je takođe pokazao interesovanje
Zulte bi da zadrži Berahina, ali on ide na probu u Nim

Naši čitaoci prelazni rok pre četiri godine možda najviše pamte po bomba Mančester Sitija i 140.000.000 evra utrošenih za potpise Kevina de Brujnea i Rahima Sterlinga, ali je isto tako mnogima ostao u sećanju zbog svakodnevnih priča o mogućim transferima Saida Berahina.

Od Liverpula, preko Totenhema, do Čelsija, te još nekoliko ozbiljnih klubova, a na kraju se sve pretvorilo u agoniju u režiji VBA, posle čega je Berahino nestao s fudbalske mape. U januaru 2017. Stouk je platio blizu 14.000.000 evra za njega i moglo bi se reći da je Potersima bolje bilo da su taj novac bacili niz Temzu, nego što su uložili u momka korenima iz Burundija.

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 22. jul

Jer, Berahino danas nije ni bleda senka igrača koji je zaista u jednom trenutku žario i palio fudbalskim terenima širom Ostrva. Bio je to samo polularni „One Hit Wonder“, pa i manje od toga...

Berahino je nedavno raskinuo ugovor sa Stoukom i sada je u potrazi za novim klubom. Bio je na probi u Zulte Varegemu, čak je i ostavio dobar utisak i klub bi hteo da ga zadrži, ali on neće. Naime, Berahino je u međuvremenu zakazao probu u francuskom Nimu!

U međuvremenu na Ostrvu se piše, da je Birmingem zainteresovan za njega, ali on želi karijeru da nastavi u inostranstvu. Naravno, ako uopšte bude bio u stanju da nastavi dalje bavljenje profesionalnim fudbalom.

Kako je najavljeno, Berahino će za Krokose odigrati prijateljsku utakmicu protiv Tuluza u subotu.

A nekada je mnogo obećavao...

×