{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zubi ne nedostaje ambicija: Za pet godina napadamo plasman u Ligu šampiona

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Predsednik Valjadolida želi da stvori veliki klub
no_image.png

Luisu Nazariju Da Limi, ili kraće Ronaldu, ne nedostaje ambicija. Predsednik Valjadolida veruje da će njegov tim za pet godina ravnopravno konkurisati za plasman u Ligu šampiona.
"Cilj za narednih nekoliko sezona je isključivo opstanak u Primeri. A onda, kada se ustalimo kao stabilan prvoligaš, restruktuiramo klub i privučemo investicije kao što smo planirali, mislim da će biti normalno da se upustimo u trku za Ligu šampiona. Trenutno je to nemoguće, ali zašto da ne sanjamo", izjavio je Ronaldo na konferenciji o sportu u Madridu. 

Brazilac je bio i direktan kada su ga upitali da li će Valjadolid otkupiti Zorilju, stadion na kojem klub trenutno igra.
"Pregovaramo, verujem da kako kao klub rastemo tako moramo i da stičemo imovinu. Trenutno nemamo druge troškove osim na igrače, ali i razumemo da je stadion važan segement svakog ozbiljnog kluba pa i Valjadolida. Najbolje bi bilo ako bismo ga dobili za džabe, ali to se neće desiti. Zorilja nije za mene, to je vlasništvo ljudi iz Valjadolida i ako ga otkupimo, to će biti poklon za njih. Želimo da je obnovimo, da dovedemo u red svlačionice i kupatila, to je ono na šta se svi žale", podvlači Ronaldo.

Bivši brazilski golgeter želi da Valjadolid izraste u veliki klub.
"Stara je želja da Valjadolid dobije ženski klub i to ćemo uskoro i realizovati. Ženski fudbal je važan deo u planiranju budućnosti. Ovaj klub želi da bude neizostavni segment društva i moramo devojkama da pružimo šansu da igraju sa nama. Jedino što nam je i za to potrebna nova infrastruktura jer trenutno nemamo mesta za školu fudbala za devojčice. Ali razmišljamo o njoj i pružićemo šansu svima da igraju za Valjadolid", poručio je Ronaldo

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×