{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Žoze Murinjo prekršio pravilo karantina i održao trening u parku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Portugalski stručnjak snimljen u severu Londona sa trojicom fudbalera
Žoze Murinjo prekršio pravilo karantina i održao trening u parku

Fudbaleri Premijer lige nisu za ozbiljno uzeli virus korona. Prvo su Deklan Rajs i Mejson Maunt odigrali mali fudbal sa prijateljima, zatim je Džek Griliš posle “korona žurke” slupao skupoceno vozilo, da bi Kajl Voker pozivao na samoizolaciju, a zatim u društvu dve eskort-dame proveo noć. Poslednji u nizu je Žoze Murinjo koji je prekršio pravilo karantina i održao trening trojici igrača.

Portugalski stručnjak je snimljen u jednom parku u severu Londona sa još trojicom prvotimaca Pevaca. Na snimku se može videti kako Murinjo nadgleda rad Tangija Ndombelea, dok  Rajan Sesenjon i Davison Sančez trče jedan do drugog, tako prekršivši zahtev socijalnog distanciranja.

Tokom pandemije, vlada je naglasila da se vežbe na otvorenom mogu izvoditi samo sa ljudima iz istog domaćinsta. U klubu su posle ovih dešavanja podsetili igrače na njihovu odgovornost tokom borbe sa pandemijom koronavirusa.
“Skrenuli smo pažnju svim našim igračima da treba da poštuju određenu odaljenost kada vežvaju napolju. Nastavićemo da pojačavamo ovu poruku“, izjavio je portparol Totenhema.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×