{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zoran Šupić iz Dubaija: U UAE nema toliko zaraženih kao u Evropi i drugim delovima Azije

/ Izvor: mozzartsport.com
“Čujem se i sa društvom iz Kine, tamo se život vraća u normalu...”
Zoran Šupić iz Dubaija: U UAE nema toliko zaraženih kao u Evropi i drugim delovima Azije

Vihor rata koji je zahvatio bivšu Jugoslaviju primorao je našeg sagovornika da napusti rodno Sarajevo i preseli se sa porodicom u Češku. Ozbiljniju fudbalsku aktivnost započeo je u Sparti iz Praga, a potom su se ređali klubovi od čačanskog Remonta, preko OFK Beograda, milanovačkog Metalca, Bežanije, Novog Pazara, Borče u Srbiji do Mađarske, Rumunije, BiH…

Sad je u Dubaiju odakle nam referiše situaciju sa korona virusom u UAE.
“U UAE nema toliko zaraženih kao u nekim drugim evropskim i azijskim zemljama. Trenutno sam u kućnom karantinu, možemo da izlazimo samo da kupimo namirnice. Zatvoreni su svi tržni centri, restorani, plaže... Ljudi stvarno pokušavaju da što više ostanu u kući i tako što pre prođe cela kriza”, kaže Zoran Šupić.

Do nedavno ste radili u Kini, sad ste u Emiratima. Kakve su vaše informacije oko aktuelne situacije u Kini?
“Čujem se sa društvom koje je u Kini i tamo se život vraća u normalu, čak su krenuli da igraju fudbal, između sebe, a očekuje se da će uskoro početi kineska Superliga”.

Trenutno ste u Dubaiu, šta radite?
“Radim kao fudbalski trener sa mladima, u fudbalskim akademijama. Jako lep posao, ali i jako zahtevan jer današnja omladina nije navikla na disciplinu i nije spremna na žrtvovanje”.

Piše: Đurđe Mečanina
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

×