{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Žiru otkrio detalje: Čelnici Lacija učinili sve da me dovedu, Ola me zvao telefonom, Totenhem se raspitivao, ali odgovor je bio - samo Inter

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
„Budućnost? Ko će to znati...“, poručuje Francuz
Žiru otkrio detalje: Čelnici Lacija učinili sve da me dovedu, Ola me zvao telefonom, Totenhem se raspitivao, ali odgovor je bio - samo Inter

Napadač Čelsija Olivije Žiru priznao je da mu je zmus Inter bio prioritet kada je u pitanju odlazak iz kluba, iako ga je direktno zvao i prvi čovek Liona Žan Mišel Ola, ali mu se zahvalio na pozivu i poručio da je opcija samo odlazak na Đuzepe Meacu.

Delovalo je da je zimus sve bilo gotovo, čekao se definitivan transfer, ali zvanična objava nije usledila.
U januaru sam sebe video daleko od Čelsija. Delovalo je da je šest komplikovanih meseci ispred mene, pa sam imao  želju da odem. Pokušao sam da pređem u jauaru, sve je bio gotovo, ali Čelsi nije hteo da me pusti. Mogao sam da odem samo pod uslovom da pronađu zamenu. Ipak sam se nadao da će se to dogoditi 31. januara“, rekao je Žiru.

Antonio Konte navodno Francuza i dalje vidi u svom timu, kao jednog od naslednika Lautara Martineza.
„Svi znaju da mi je najzanimljiviji sportski projekat Intera. Lacio i Totenhem su me takođe želeli. U jednom trenutku bilo je pitanje gde želim da igram. Razgovarao sam sa Konteom telefonom, on me je doveo u Čelsi, to je bila prednost za mene. Pored toga, Inter igra u Ligi šampiona, odličan su klub. Sa druge strane, Lacio je stvarno pokušao sve, čak su dolazili u London da probaju da se dogodove, ali je bilo blokirano. Takođe, razgovarao sam sa predsednbikom Liona, koji je izrazio interesovanje za mene, ali sam mu rekao da je Inter prioritet“.

Ipak, sezona je trenutno blokirana, a dešavanja tokom leta u magli. Isti je slučaj i kada je u pitanju budućnost iskusnog golgetera, čega je i sam svestan.
„Ko će to znati..“, poručio je Žiru.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×