{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pao dogovor sa Mandarićem, tvrde Slovenci
Zdravko Mamić preuzima Olimpiju

Zanimljiva vest stiže iz Slovenije! 

Kako javljaju tamošnji mediji, a prenosi Germanijak.hr, nekada prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić koji se trenutno nalazio u begu u Bosni i Hercegovini, preuzima ljubljansku Olimpiju. Navedeni izvor tvrdi kako je Mamić dogovorio preuzimanje kluba s aktuelnim vlasnikom Milanom Mandarićem, a tome u prilog ide fotografija nastala pre oko dva meseca kada se pomenuti dvojac sastao u Hercegovini.

Slovenci pišu da Mamić u Olimpiju ulazi s italijanskim partnerima, te će biti promenjena celokupna stručna i upravljačka struktura kluba. Jedini koji će zadržati trenutnu poziciju jeste sportski direktor Fabijan Komljenović

Podsetimo, Zdravko Mamić je osuđen na šest i po godina zatvora za nelegalno izvlačenje 116.000.000 kuna iz zagrebačkog Dinama, zbog čega je i pobegao u susednu Bosnu i Hercegovinu. U međuvremenu protiv njega je podignuta još jedna optužnica u kojoj ga se tereti da je sa šestoricom saradnika (Zoran i Mario Mamić, Damir Vrbanović, Niki Vuksan, Igor Krota i Sandro Stipančić) oštetio Dinamo za još 144.000.000 kuna. 

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×