{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Samo šest dana pred početak Eura 2020
Zbornaja dočekuje Orlove 6. juna

Na internet stranici Fudbalskog saveza Rusije izašlo je obaveštenje o seriji  prijateljskih mečeva koje će ova reprezentacija odigrati naredne godine pred Euro 2020, a među njima je i jedan s našim državnim timom.

Kako tamo stoji, Zbornaja će se prvo testirati protiv 28. marta protiv Švajcarske, a dva dana kasnije protiv Moldavije. Potom, pred sam EP 2. juna gostuju Poljskoj, a 6. istog meseca dočekuju Srbiju. Tačno mesto i vreme još nisu određeni, kao ni ostali rivali našeg tima tokom iduće godine. Da podsetimo, Euro 2020, koji se održava u 12 gradova Straog kontinenta na programu je od 12. juna do 12. jula.

Za sada se kvalifikovalo 20 reprezentacije, među kojima i Rusija, a preostaju još četiri mesta gde bi mogla da se nađe i naša. Srbija igra u Oslu protiv Norveške 26. marta, a pobednik će igrati presudan susret protv boljeg iz odmeravanja Škotske i Izraela.

Eventualne međunarodne sankcije zbog nove doping afere neće izbaciti Rusiju ili je primorati da igra pod neutralnom zastavom na Euru pošto UEFA nije potpisnica Koda Svetske antidoping agencije, te odluke ove međunarodne institucije za nju ne važe.

Najnovije vesti


×