{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Jedini fudbaler Barselone bez profila na društvenim mrežama
no_image.png
""

Serhio Buskets je jedan od onih igrača koji u timu Barselone punom zvezda uvek odrađuje onaj teži i prljaviji deo posla. I to ga odrađuje vrhunski što ga čini jednim od naboljih zadnjih veznih na svetu. A ono što ga takođe čini posebnim među fudbalerima što nije pristalica modernih tehnologija i verovato je jedan od retkih igrača koji nema profil na društvenim mrežama.

Dakle, ni Fejsbuk, ni Instagram, ni Tviter. Apsolutno ništa. I mobilni telefon utišan do kraja kada se izlazi sa prijateljima.
“Da se ja pitam, otarasio bih se Tvitera. Pogotovo onih lažnih profila. Jednostavno, da ljudi imaju slobodu da rade šta žele i pričaju šta misle”, rekao je Buskets za radio stanicu Kadena Ser.

Po ovoj tehnološkoj “apstinenciji”, Buskets je vrlo sličan nekadašnjem saigraču iz Barselone i reprezentacije Španije, Ćaviju.

Ovakva odluka Busketsa gotovo izvesno mu nanosi štetu u finansijskom smislu jer bi poput ostalih igrača Barselone mogao da ima i određenu zaradu i komercijalni dobitak, ali je to stavio u drugi plan.
“To je moje životna filozofija. Ovako ću više da dobijem, a manje da izgubim”, zaključio je Buskets

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×