{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Uprava Rendžersa nagradila trenera za odličnu sezonu
Zaslužio je: Džerard potpisao do 2024!

Tako se to radi! Napredak na svim nivoima, uspeh u Evropi, i na posletku novi ugovor sa trenera. Glazgov Rendžers je zvanično obelodanio da je potpisao novi ugovor sa trenerom Stivenom Džeradom koji će važiti do 2024. godine.

Očekivana odluka čelnika slavnog kluba iz Škotske, obzirom da je Stivi Dži za nešto više od godinu dana napravio sjajan posao na klubi Rendžersa.

Dolaskom ikone Liverpula Policajci su započeli novu eru, koja je rezultirala učešćem u Evropi nakon teških godina koje su zadesile klub na finanijskom planu. Minule sezone Rendžers je izborio  povratak na evropsku scenu, zaigravši u Ligi Evrope u grupi sa Viljarealom i Rapidom iz Beča koju su okončali na trećem mestu upravo iza ova dva tima. Ove sezone, nakon uspešno završenih kvalifikacija, učinili su korak dalje i u još jednoj teškoj grupi sa Fejenordom, Portom i Jang Bojsom, izborili plasman u nokaut fazu. Kada se tome doda da je Rendžers postao konkurentan Seltiku, i da u ovom trenutku ima samo dva boda manje od velikog rivala, jasno je zašto je Džerad nagrađen novim ugovorom.

Džerard je u klub stigao leta 2018. godine i ovo je njegov prvi samostalni menadžerski posao u profesionalnoj karijeri.

(Foto Reuters)

 

Najnovije vesti


×