{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Gabonac ima još jednu ponudu
Zamena za Lobotku: Selta hoće Gelora Kangu

Domino efekat: biće čistka u Napulju narednog leta, zato Đenaro Gatuzo svim silama želi već sad da osigura potpis Stanislava Lobotke, trebalo bi Slovak da zameni nekog iz trilinga Alan, Fabijan Ruiz, Zjelinski, a na njegovo mesto u Selti možda dođe – Gelor Kanga.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde igra sjajno u Sparti, prvi je strelac češkog šampionata, dao je deset golova u prvenstvu, zbog čega su na Balaiodosu procenili da bi baš on bio zamena 25-godišnjem Lobotki, kad se ovaj otisne na stadion „San Paolo“.

Ovakav razvoj događaja ne bi trebalo da čudi ako se ima u vidu podatak da je Kanga u sjajnoj formi i da je ove sezone, računajući sva takmičenja, zaslužan za 18 golova na 21 utakmici (11 dao, sedam namestio). Ovo mu je treća sezona u Pragu, očito i poslednja, na leto mu ističe ugovor, te ako ne žele da ga na leto izgube za džabe Česima je bolje da ga prodaju sad i pokušaju da izvuku ili nadmaše sumu za obeštećenje plaćenu Crvenoj zvezdi januara 2018. godine (1.000.000 evra).

Selta se bori za opstanak u Primeri, dala je samo deset golova na 19 utakmica, pa joj je svaki fudbaler koji bi poboljšao efikasnost dobro došao.

U Vigu će morati brzo da delaju ako misle da osiguraju potpis Kange, jer se na njegovom stolu nalazi i ponuda Trabzona. Turski tim je letos izbacio upravo Spartu iz kvalifikacija za Ligu Evrope i na tim mečevima – kad je 29-godišnji centralni vezni jedan gol dao, a dva namestio – im se svideo, krenuli su u poteru, međutim, zasad nema informacija kakve uslove nude igraču.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×